Men nu är väl gränsen överskriden??



Herregud vart tog tiden vägen man värnade om folkets intigritet? Visst det är bra att dom försöker sätta dit folk för tex terrorangrepp.. Men ge er nu va? Ska varenda människa i hela landet drabbas för det? Veta att varje gång man pratar i telefon så reggas nummret man ringer till,  du lokaliseras var du var vid tillfället mm... Vet inte vart det här landet är på väg någonstans längre.. det går ju bara utför. Jag hoppas inte lagförslaget går igenom imorgon. Nej det beror inte att jag har saker att dölja för det har jag inte, tycker bara att det hela börjar urarta. Dom pratar om att människan är fri, som person mm men nu börjar det hela likna ett förbannade fängelse även för gemene man ... Ska vi ha det så? Nu kommer det även lagras vilka internetsidor man är inne på, hur många gånger och vilket klockslag..
Kan inte göra annat än att skaka på huvudet. Det här landet är på väg utför om man inte ens kan känna sig fri utanför ett fängelse.
Politikerna då? vill dom att alölt dom gör kommer lagras?Hoppas dom tar det lilla förstånd dom har till fånga och inser vilket minskat förtroende dom kommer att få... dom ger sig in i en gråzon med det förslaget.. det är ju fasen olagligt att göra så...

http://www.aftonbladet.com/nyheter/article8280834.ab

Det är adressen om ni vill läsa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0